Tip van Linda Commandeur 

Sinds een paar jaar heb ik een verlanglijstje. Een overzicht van mijn wensen. Ik kan van alles gebruiken. Maar hoe kun jij mij helpen, wanneer je niet weet waar ik behoefte aan heb? Juist! Dan is een verlanglijstje een handig middel. Mijn lijstje staat op mijn website en af en toe verwijs ik ernaar via Facebook. Ook heb ik thuis een exemplaar hangen. Regelmatig hoor ik: “Daar kan ik wel mee helpen!” of  “Dat heb ik thuis liggen en daar doe ik toch niets mee.”

Vorig jaar heeft het me veel opgeleverd: een week in een herberg, een staafmixer, verschillende boeken, hulp bij het opzetten van een werkplaats voor het waarmaken van ideeën, lezingen over modern naoberschap etc.

Wat kun jij gebruiken? Schrijf het op en deel het vandaag nog. Bijvoorbeeld in de Facebook-groep Deel je wensenlijstje. https://www.facebook.com/groups/deeljewensenlijstje/ of hang gewoon een briefje op je deur, zodat je vrienden weten wat je wilt. Levert ook nog eens hele leuke gesprekken op!

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.