Delen is niet nieuw. We doen het al eeuwen! Van heel veel zaken is er meer dan genoeg. Je kunt ook wel zeggen; teveel. Wat zou het handig zijn als iedereen gemakkelijker gebruik kan maken van dat ‘ teveel’ . Door de hedendaagse technologie zijn we in staat om dit mogelijk te maken!

Sneller dan ooit staan we met elkaar in contact. Of je nu meer verbinding zoekt met mensen in je wijk of buurt, geen zin hebt om zelf te koken, maar wel een lekkere maaltijd wilt, geen eigen auto hebt maar wel wilt reizen, wel een auto hebt maar die niet gebruikt….samenvattend kun je stellen dat je tegenwoordig alles kunt delen.
Je moet alleen wel weten hoe je dit doet en waar. Er Is Genoeg helpt je hierbij! We laten je zien wat kan, wat al gedaan is, wat je thuis, in de wijk of omgeving simpel kunt bereiken, we geven je een inspiratieboost en laten je zien welke initiatieven er wereldwijd zijn. Ons doel is om jou te helpen om deel te nemen aan de Deeleconomie.

Op onze website en in het magazine lees je steeds recente artikelen, interviews en ervaringen over de deeleconomie. Je kunt ons ook helpen deze verhalen verder te verspreiden. Hoe? Bekijk ons verlanglijstje.

Welkom in de Deelconomie, geniet er van, want….Er Is Genoeg!